Luchtvaart

Voor de luchtvaartindustrie produceert CIREX verschillende hoogwaardige gietstukken. Deze industrie kenmerkt zich door de extreem hoge eisen op het gebied van productkwaliteit, processtabiliteit en certificering.
Producten in de luchtvaartindustrie worden vaak zwaar belast. Tijdens het opstijgen, landen en vliegen worden ze onderheven aan hoge, vaak wisselende belastingen en grote temperatuurverschillen. Productontwerp en proceskeuze spelen een belangrijke rol om de veiligheid van reizigers en goederen te waarborgen. Tijdens de ontwikkeling van luchtvaart onderdelen voeren wij altijd een giet- en stollingssimulatie uit. Hierdoor wordt een kwalitatief hoogwaardig product ontwikkeld, dat bovendien robuust te produceren is. Door nauw samen te werken met uw technici bent u verzekerd van een hoogwaardige gietstuk zonder technische onvolkomenheden.
Materiaal 17-4PH (1.4549) is een legering die vaak wordt toegepast in de luchtvaart. Dit materiaal kenmerkt zich door een hoge treksterkte & rek gecombineerd met hoge hardheid (slijtvast) en corrosie bestendigheid. De meest kenmerkende eigenschap is de mogelijkheid om met dunne wanddiktes te kunnen construeren. Hierdoor blijft het productgewicht laag zonder concessies te doen aan de sterkte van het ontwerp. Met onze jarenlange ervaring in de luchtvaartindustrie zijn wij u graag behulpzaam bij de ontwikkeling en realisatie van uw gietstukken.

Kies een product

Beladingssysteem