Logistiek & Voorraadbeheer

CIREX levert u een totaaloplossing en ontzorgt een klant volledig. Dit geldt ook als het gaat om logistiek- en voorraadbeheer. Volgens verschillende logistieke concepten kan CIREX gietstukken leveren, zodat de toelevering van uw onderdelen naadloos aansluit bij uw productie.Afroepschema

CIREX levert individuele orders op bestelling. Indien er sprake is van herhalende orders kunnen de componenten ook ‘Just in Time’ worden geleverd via een afroepschema. De leverfrequentie wordt met u overlegd en vastgesteld. Het voordeel hiervan is dat leveringen en productie zodanig op elkaar afgestemd zijn, dat er nauwelijks tot geen voorraden noodzakelijk zijn. Dit zorgt uiteindelijk voor het wegvallen van de voorraadkosten en alle andere daarbij optredende kosten. Belangrijk hierbij is dat er geen verstoringen optreden en de continuïteit van uw productieproces gegarandeerd is. Door middel van ons geautomatiseerde computersysteem worden de voorraden nauwkeurig bijgehouden.


Veiligheidsvoorraad

CIREX kan ook via andere logistieke concepten leveren. Middels het afsluiten van een contract omtrent minimale- en maximale voorraad kan geleverd worden op basis van:

  • Consignment stock klant
  • Warehouse CIREX Almelo NL
  • Warehouse CIREX Koprivnice CZ

Welk logistiek concept ook gekozen wordt, CIREX garandeert tijdige leveringen tegen de laagste mogelijke logistieke kosten.