Projectmanagement

Sterk projectmanagement zorgt ervoor dat uw project slaagt en op tijd wordt afgerond. Door onze technische kwaliteiten en goed projectmanagement nemen we u de zorg voor het organiseren uit handen. Dat bespaart u veel tijd, zorgen en kosten. Hoe meer betrokken partijen, hoe moeilijker het wordt om kwaliteit, tijdsplanning en budget onder controle te houden.

Een van de belangrijkste aspecten voor het slagen van een project zijn goede onderlinge relaties. Zowel tussen verschillende externe partijen als binnen het eigen projectteam. Een duidelijke rolverdeling, een goede planning en heldere communicatie zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.Goed projectmanagment is essentieel

Projectmanagement zien wij als één van de belangrijkste taken binnen een project. Uw contactpersoon binnen CIREX draagt zorg voor controle, inzicht en voortgang van het project. Er wordt met regelmaat contact gehouden met u als opdrachtgever. Waarbij uw contactpersoon ook zorgt voor de externe contacten met leveranciers en het goed aansturen van de interne processen.

Onze accountmanager fungeert als een intermediair tussen CIREX en uw organisatie. U heeft de zekerheid dat alle organisatorische aspecten van uw project met grote zorgvuldigheid worden georganiseerd. Een project is geslaagd als het gietwerk voldoet aan alle kwaliteitseisen en binnen afgesproken tijd (TTM) en budget (TCO) ontwikkeld en geproduceerd is.