Privacy Policy

Bedrijf omschrijving:

CIREX bv houdt zich bezig met het maken van high grade steel components met behulp van de verloren was methode.

CIREX bv, gevestigd aan Bornsestraat 365, 7601 PB in Almelo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals die in deze privacy verklaring staan.

Contactgegevens:

CIREX bv

Bornsestraat 365

7601 PB Almelo

T: 0546 540 400

Voor vragen kunt u mailen naar: gdpr@cirexfoundry.com.

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens wij verzamelen als u onze website gebruikt, waarom wij deze gegevens verzamelen en hoe wij hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van CIREX. U dient zich ervan bewust te zijn dat CIREX niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

CIREX respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Communicatie:

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat wij die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van CIREX of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies:

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze Cookieverklaring.

Persoonsgegevens:

CIREX bv verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruikt maakt van onze diensten of omdat je ons de gegevens verstrekt hebt. Hieronder een lijst met de gegevens die wij verwerken:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Overige gegevens
  • Locatiegegevens
  • Acties op de website
  • Internetbrowser en apparaat type

Gebruik gegevens:

  • Afhandelen betaling
  • Bellen en mailen om diensten te verlenen
  • Informeren wijzigingen etc.
  • CIREX B.V. analyseert je website gedrag om diensten en producten te verbeteren
  • Wij volgen je website bezoeken om in te spelen op je behoeftes
  • Wij verwerken ook persoonsgegevens als we hier wettelijk toe verplicht zijn

Ontvangst gegevens:

De gegevens worden ontvangen door CIREX bv en enkele derde dienstverlenende partijen (hosting etc).

Bewaren gegevens:

Gegevens worden bewaard zolang noodzakelijk is om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Rechten:

Als klant heb je de volgende rechten:

  • Recht op inzage: jou gegevens worden opgestuurd of gedeeld als je daarom vraagt
  • Recht op rectificatie: je gegevens worden aangepast als je daarom vraagt bij bijvoorbeeld een fout in de NAW gegevens of bankgegevens
  • Recht op indienen van een klacht: het indienen van klachten gaat via: Autoriteit Persoonsgegevens
  • Recht op overdracht: als je stopt met onze diensten dan het je het recht dat wij je gegevens overdragen aan de andere partij
  • Recht op stoppen van het gebruik van gegevens: je hebt het recht om aan te geven dat wij jou gegevens niet meer morgen gebruiken

Verplichte informatie:

Voor het versturen van pakketten, versturen van rekeningen hebben wij bepaalde informatie nodig. Dit wordt aangegeven in het contactformulier of bestelproces. Dit is om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Beveiliging:

De website is beveiligd met een SSL certificaat van ESET SSL Filter CA.

Doeleinden certificaat:

  • Het garanderen van de identiteit van een externe computer
  • Het garanderen van uw identiteit aan een externe computer