Visie en missie

Missie statement

Het ontzorgen van onze klanten door de beste ontwikkelingspartner en producent te zijn voor complexe metalen componenten (high-grade metal components).


Missie

Het uitgangspunt is om onze klanten te ontzorgen vanaf productontwikkeling tot en met serieproductie. De focus van de organisatie richt zich daarom op hoge productkwaliteit, korte ontwikkeltrajecten (Time to Market) en een gegarandeerd lage ‘Total Cost of Ownership’. Dit biedt onze klanten op lange termijn productzekerheid, goede leverbetrouwbaarheid en de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Ons hightech gietproces verbeteren wij continu door te blijven investeren in techniek, mensen en milieuvriendelijke bedrijfsprocessen. Ons grootste kapitaal zijn onze gemotiveerde en hooggekwalificeerde medewerkers. Door out-of-the-box te durven denken en ons continu af te vragen ‘kan het technisch beter, kan het anders, goedkoper en/of eenvoudiger’ komen we tot de beste oplossing tegen marktconforme prijzen.


Visie

Wereldwijd is er een groeiende vraag naar nieuwe en compacte hightech metalen producten met een complexe vorm. Daarbij volgen productontwikkelingen zich steeds sneller op, worden productcycli korter en ontwerpen complexer. Duurzaamheid wordt meer en meer een ontwerpeis waardoor ‘Near Net Shape’ componenten steeds belangrijker worden. Van toeleveranciers wordt verwacht dat zij meedenken richting het slimste ontwerp dat geproduceerd kan worden tegen een concurrerende prijs – kwaliteitverhouding. Dit betekent dat we ons als leverancier van complexe metalen componenten organisatorisch, technisch en bedrijf- en procesmatig continu moet verbeteren. Alleen dan kunnen we voldoen aan de hoge eisen en voorwaarden die door de internationale markt worden gesteld.