Productaanvraag

Indien de functionele eisen van uw stalen component duidelijk zijn, kunnen wij u op korte termijn informeren over de technische haalbaarheid. Tevens geven wij een indicatie van het bijbehorende prijsniveau. Wanneer aan beide voorwaarden is voldaan kan uw ontwerp (2D-tekening, digitaal 3D-model of prototype) worden geoptimaliseerd voor ons gietproces.


Ondersteuning in ontwerpfase

Zijn de functionele eisen nog niet geheel duidelijk, dan kan CIREX u ondersteunen. Onze engineers en vakspecialisten hebben de juiste technische kennis en ervaring om u goed te adviseren. Zij functioneren als een verlengstuk van uw organisatie. Ons doel is om uw technische wensen en eisen in het ontwerp te verwerken, zodat geproduceerd kan worden tegen concurrerende marktprijzen.


Kies de juiste productiemethode

Bij de ontwikkeling van een nieuw stalen onderdeel of bij de optimalisatie van een bestaand component zal niet direct duidelijk zijn welke productiemethode het meest geschikt is. In dit stadium worden diverse technieken en productiemethoden door onze engineers geëvalueerd. Wanneer blijkt dat het verloren was procedé het meest geschikt is zijn wij u graag van dienst.