1

Klantvraag

Het vertrekpunt van elke nieuwe opdracht is de vraag van een potentiële klant. CIREX wordt veelvuldig benaderd door inkopers, technici die een nieuw onderdeel willen ontwikkelen of kwaliteitsproblemen ervaren met bestaande producten die reeds in serie worden geproduceerd.

Productaanvraag

Meer info

Kwaliteitsproblemen

Meer info

Levertijdproblemen

Meer info

Prijsniveau

Meer info
2

Oriëntatiefase

Meer info
3

Co-development

Project-
management

Meer info

Product-ontwikkeling

Meer info

Totaaloplossing

Meer info

Gereedschaps-ontwikkeling

Meer info

Design-freeze

Als alle voorgaande stappen zijn gedaan en vastgelegd, volgt design-freeze. Dit betekent dat alle informatie is verwerkt om te komen tot het definitieve 3D-ontwerp. Maatvoering en toleranties zijn vastgelegd op een 2D-tekening. De 2D-tekening wordt vrijgegeven door de klant en de voorserie kan gegoten worden.

Meer info
4

Voorserie producten

Dit zijn de eerste producten die worden gegoten. De klant kan deze producten testen op functionaliteit, maatvoering, sterkte en diverse andere belangrijke parameters. Op basis van de bevindingen kunnen in overleg met CIREX engineers nog technische aanpassingen en optimalisaties worden doorgevoerd.

Meer info

Vrijgave

Het ontwerp ligt vast en de voorserie producten zijn goedgekeurd. Alle benodigde onderzoeken zijn succesvol afgerond. Het product functioneert naar wens. Op basis van de vrijgave kan de serieproductie probleemloos worden opgestart.

6

Serieproductie

Op basis van order of afroepschema worden uw producten in serie geproduceerd.
Ons productieproces is vergaand geautomatiseerd waardoor CIREX een constante kwaliteit garandeert. Over logistiek en voorraadbeheer maken we duidelijke afspraken. Daardoor bent u verzekerd van een tijdige levering. We ontzorgen en bieden zekerheid en betrouwbaarheid.

Gietproces

Meer info

Kwaliteit

Meer info

Capaciteit

Meer info

Logistiek

Meer info
7