1

Klantvraag

Het vertrekpunt van elke nieuwe opdracht is de vraag van een potentiële klant. CIREX wordt veelvuldig benaderd door inkopers, technici die een nieuw onderdeel willen ontwikkelen of kwaliteitsproblemen ervaren met bestaande producten die reeds in serie worden geproduceerd.

Productaanvraag

Bent u opzoek naar een producent van nauwkeurig gietwerk in staal? Hiermee is CIREX u graag van dienst.

Meer info

Kwaliteitsproblemen

Onze metallurgen en vak- specialisten denken graag met u mee om een giettechnisch probleem op te lossen.

Meer info

Levertijdproblemen

Bij CIREX bent u verzekerd van stipte leveringen en juiste aantallen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Meer info

Prijsniveau

Bent u ontevreden over het prijsniveau van uw gietwerk of stalen onderdeel? Bij CIREX betaalt u nooit teveel.

Meer info
2

Oriëntatiefase

Meer info

Technische haalbaarheid

Meer info

Prijsniveau

Meer info

Nominatiefase

De klant spreekt de intentie uit om een product door CIREX te laten gieten. In nauwe samenwerking met onze engineers wordt gestart met het doorontwikkelen van het component. Het ontwerp is optimaal geschikt voor de toepassing en robuust te produceren met de verloren was methode.

Meer info
3

Co-development

Design-freeze

Als alle voorgaande stappen zijn gedaan en vastgelegd, volgt design-freeze. Dit betekent dat alle informatie is verwerkt om te komen tot het definitieve 3D-ontwerp. Maatvoering en toleranties zijn vastgelegd op een 2D-tekening. De 2D-tekening wordt vrijgegeven door de klant en de voorserie kan gegoten worden.

Meer info
4

Voorserie producten

Dit zijn de eerste producten die worden gegoten. De klant kan deze producten testen op functionaliteit, maatvoering, sterkte en diverse andere belangrijke parameters. Op basis van de bevindingen kunnen in overleg met CIREX engineers nog technische aanpassingen en optimalisaties worden doorgevoerd.

Meer info

Vrijgave

Het ontwerp ligt vast en de voorserie producten zijn goedgekeurd. Alle benodigde onderzoeken zijn succesvol afgerond. Het product functioneert naar wens. Op basis van de vrijgave kan de serieproductie probleemloos worden opgestart.

6

Serieproductie

Op basis van order of afroepschema worden uw producten in serie geproduceerd.
Ons productieproces is vergaand geautomatiseerd waardoor CIREX een constante kwaliteit garandeert. Over logistiek en voorraadbeheer maken we duidelijke afspraken. Daardoor bent u verzekerd van een tijdige levering. We ontzorgen en bieden zekerheid en betrouwbaarheid.

Gietproces

Meer info

Kwaliteit

Meer info

Capaciteit

Meer info

Logistiek

Meer info
7