Snel een nieuw product lanceren? Volg deze handige checklist

CIREX is een verloren wasmodel gieterij die uw onderdelen produceert in een fractie van de tijd die traditionele gieterijen ervoor nodig hebben. Dus als u producten als eerste op de markt wilt brengen, zijn wij de partner die u zoekt. Heeft u een nieuw project op stapel staan? Aan de hand van deze checklist zetten we het samen snel op de rails.

1. Betrek uw leverancier er in een vroeg stadium bij

Laat het CIREX-team meedenken vanaf de ontwerpfase. Dan kunnen wij uw ontwerp optimaal afstemmen op de productie en profiteert u maximaal van alle kansen en flexibiliteit van ons verloren-wasmodel-proces.

2. Deel alle relevante informatie met ons

Stuur ons uw print- en CAD-bestanden, ook die van componenten die aansluiten op het te ontwerpen gietstuk. Voeg ook andere belangrijke gegevens bij, zoals afmetingen, toleranties en het aantal en plaatsing van gietpoorten. Hoe meer onze technici weten, des te sneller kunnen wij u een complete en heldere offerte geven.

3. Stuur ons uw inkoopoder

Offerte akkoord? Stuur ons uw inkooporder, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Zodra bij ons een matrijs kan worden gevuld met was, gaat de productie van start. Daarbij loopt ons volledig geautomatiseerde productieproces door in één enkele stroom, zodat uw onderdelen zonder oponthoud van station naar station gaan. Efficiënt en naadloos.

4. Volg het proces op de voet

Met een uiterst nauwkeurig proces biedt CIREX u de mogelijkheid om de status van de vervaardiging van uw matrijs op de voet te volgen. Zo kunnen we samen het risico van onvoorziene vertragingen elimineren. En zelfs als er gedurende de productie iets misgaat met de matrijs, lossen we dat ter plekke op. Dankzij onze innovaties, interne werkplaats en technische expertise kunnen we uw matrijs in 10 dagen gereed hebben.

5. Bereid de goedkeuring tijdig voor

Wilt u uw product zo snel mogelijk op de markt brengen? Zorg voor een helder goedkeuringsproces dat tijdig klaarstaat, Zo helpt u onnodige vertragingen te voorkomen. Hoe eerder u onze proefstukken goedkeurt, des te eerder kunt u uw eindproduct leveren.

Het CIREX-verschil

Bij CIREX wordt uw innovatiedrang niet geremd door de traditionele beperkingen van het verloren-wasmodel-gieten. Die hebben we overwonnen met behulp van geavanceerde automatisering. Zo kunnen we supersnel prototypes van nieuwe producten maken, meerdere onderdelen samenvoegen tot efficiëntere eenheden en nieuwe producten just-in-time leveren.

Met deze combinatie van factoren onderscheiden wij ons in de markt. Spreekt dat u aan? Neem dan vandaag nog contact op met ons team