Lancering van een nieuw product; time to market checklist

CIREX is een verloren was gieterij met een volledig serviceaanbod. Wij maken uw onderdelen in een fractie van de tijd die traditionele gieterijen hiervoor nodig hebben. Onze strategie om producten als eerste op de markt te brengen, start bij u: de klant. Hebt u een nieuw project op stapel staan? Met deze tips komt het snel op de rails.

1. Betrek uw leverancier er in een vroeg stadium bij

Laat het CIREX-team meedoen vanaf de ontwerpfase, zodat wij uw ontwerp kunnen afstemmen op optimale productie en u maximaal profiteert van alle kansen en flexibiliteit die het verlorenwasprocedé biedt.

2. 2D-prints en 3D-modellen

Help ons u snel een offerte te geven. Stuur ons uw print- en CAD-bestanden, ook die van componenten die aansluiten op het te ontwerpen gietstuk. Vergeet ook belangrijke gegevens niet zoals afmetingen, toleranties en aantal en plaatsing van gietpoorten. Hoe meer onze technici weten, des te sneller kunnen we u een volledige offerte geven.

Door middel van een zeer nauwkeurig proces biedt CIREX u de mogelijkheid om de status van de vervaardiging van uw matrijs te volgen. Dit doen wij om de kans op onvoorziene vertragingen te elimineren. Met onze innovaties, interne werkplaats en technische expertise kunnen wij uw matrijs in 10 dagen gereed hebben. Ter vergelijking: dat kost andere bedrijven meestal 4-8 weken.

3. Proefstukken en testprocedures

Na ontvangst van uw inkooporder geeft CIREX hoge prioriteit aan uw project. Andere bedrijven maken eerst uw matrijs en laten vervolgens weken voorbij gaan totdat uw project in de planning kan worden gepast. CIREX gaat gelijk aan het werk. Wanneer bij ons een matrijs gevuld kan worden met was, gaat de productie van start. En ons productieproces loopt door in een enkele stroom, zodat uw onderdelen zonder oponthoud van station naar station gaan.

Als gedurende de productie iets misgaat met de matrijs, lossen wij dat ter plekke op. Zo verliezen we misschien een uur productie, maar bij andere bedrijven kan dat dagen kosten. En doordat het productieproces volledig is geautomatiseerd, kunnen wij altijd een efficiënte en naadloze stroom producten leveren.

Moet u uw product snel op de markt krijgen? Zorg ervoor dat uw goedkeuringsproces klaarstaat, zodat het programma snel en met succes van start kan gaan. Hoe sneller u de proefstukken goedkeurt, des te sneller kunt u het eindproduct leveren. Met een duidelijk en efficiënt goedkeuringsproces helpt u onnodige vertragingen te voorkomen.

De mentaliteit van CIREX is om u te helpen uw product als eerste op de markt te brengen. Met de meest moderne automatisering hebben wij de traditionele beperkingen van het verlorenwasgieten overwonnen. Wij kunnen zeer snel prototypes van nieuwe producten maken, meerdere onderdelen samenvoegen in efficiëntere eenheden en nieuwe producten just-in-time opleveren. Alles in een fractie van de tijd die andere producenten hiervoor nodig hebben.

Neem vandaag nog contact op met ons team en ervaar het CIREX-verschil.