Materialen en mogelijkheden van de verloren was methode

CIREX, onderdeel van Signicast, is een wereldwijde ontwikkelingspartner en producent van hoogwaardig precisie gietwerk. Met meer dan 80 jaar ervaring met de verloren was methode, levert CIREX lichtgewicht stalen componenten in “near-net-shape” om aan de behoeftes en kwaliteitseisen van hightech klanten te voldoen.

De verloren was methode heeft belangrijke onderscheidende voordelen ten opzichte van andere productiemethodes. Grote vrijheid in ontwerp & vormgeving, keuze uit vrijwel elke staallegering, hoge maatnauwkeurigheid en hoge oppervlaktekwaliteit. Dit tezamen resulteert in kwalitatieve hoogwaardige producten. Om onze klanten te helpen het beste resultaat te behalen met de verloren was methode, organiseert CIREX een gratis webinar over de mogelijkheden, voordelen, technologieën en materiaalvrijheden van onze productie methode.

Meld u aan voor de webinar op 23 juni om 15:00 voor het eerste deel van de serie Metal Solutions Webinars: Materialen en mogelijkheden van de verloren was methode (Investment Casting Materials and Capabilities). In dit webinar worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • De bekwaamheden van CIREX en Signicast;
  • De technologie en processen achter de verloren was methode;
  • Materiaalmogelijkheden;
  • Casestudies;
  • En meer!

** Let op: het webinar zal in het Engels worden gegeven. Voor een optimale ervaring raden wij aan om je in te schrijven en het webinar te volgen op een van de volgende ondersteunde browsers: Google Chrome, Safari of Firefox. **

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor onze gratis webinar!

Ben je geïnteresseerd in andere onderwerpen rondom de verlorenwasmethode? Bekijk dan de volgende on-demand Signicast webinars over Minimizing Porosity (poreusheid minimaliseren), Prototyping of Saving Cost with Investment Casting (kosten besparen met de verlorenwasmethode).